‘Samen Doen’, hét netwerkevent van 2024

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk
Foto: Pixabay

Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad zal op 15 april 2024 het netwerkevent ‘Samen Doen’ organiseren. Het evenement is bedoeld voor alle maatschappelijke organisaties, stichtingen en (sport) verenigingen in Lelystad. ‘Samen Doen’ zal het thema zijn voor de avond, waarvoor alle vrijwilligerscoördinatoren en bestuurders van de betreffende organisaties worden uitgenodigd.

‘Samen Doen’
Tevens nodigt de Vrijwilligerscentrale iedereen uit die direct te maken heeft met het werken met én het aansturen van de vrijwilligers. De organisatie wil samen met de bezoekers van het evenement nadenken over zaken als meer en beter samenwerken.

Samenwerken binnen het vrijwilligerswerk en tevens het werken met vrijwilligers. Daarbij is het van belang om te weten wat men voor elkaar kan betekenen. Alle organisaties zijn op zoek naar mogelijkheden en hebben te maken met dezelfde uitdagingen.

Aan de andere kant kan het antwoord dichterbij liggen dan gedacht wordt. Tijdens het netwerken zal hierop ingegaan worden. De opzet is dat het een interactieve avond wordt, maar vooral een leuke avond, en dat men weggaat met nieuwe inzichten en ideeën.

Programma
Het programma van de avond start om 18.30 uur, maar de zaal is open vanaf 17.30 uur, zodat men nog vooraf een hapje kan eten. Na het programma is er vanaf ongeveer 20.15 uur tijd voor napraten, netwerken en de netwerkborrel.

De organisatie wil zo ongeveer 20.45 uur de avond afsluiten. Indien men niet mee eet, kan men binnenlopen vanaf 18.15 uur. Voor vragen kan men terecht bij de Vrijwilligerscentrale. telefoon 0320 – 707159 of per mail [email protected] . Om aanwezig te kunnen zijn, is het verplicht zich aan te melden via de site.

(Bronnen: Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad, Flevopost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen