Volleybalvereniging Volta Lelystad bestaat 25 jaar

Volleybal
Volleybal
Foto: Pixabay

De Volleybalvereniging Volta Lelystad is voortgekomen uit de fusie tussen de verenigingen Pugna en United in 1999. Het 25-jarig jubileum zal gevierd worden met een toernooi en een feest. Deze is speciaal bedoeld voor leden en oud-leden en zal plaatsvinden op zaterdag 9 maart in de Sporthal De Rietlanden.

Levendige sportvereniging
Volta Lelystad is al 25 jaar een levendige, sociale, energieke volleybalvereniging. Vandaar dat de site ook begint met de woorden ‘Verbinden, Genieten, Respect, Presteren’. Jeugd en volwassenen spelen samen, ontwikkelen talenten en gaan vriendschappen aan.

De vereniging maakt volleybal toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen in Lelystad. Dit gebeurt door op maat gesneden aanbod van de mogelijkheden van het volleybal, of het nu recreatief en / of competitief is.

Dat betekent dat Volta Lelystad de vereniging is waar jongeren kunnen leren volleyballen maar zeker ook samenspelen. Tevens is het een vereniging met teams die willen winnen en zo hoog mogelijk willen komen in de competitie.

Voor een vereniging is het van groot belang dat er goed draaiende teams zijn binnen de vereniging. Deze teams zijn het boegbeeld van de sport en de vereniging. Op die manier zullen deze teams een positieve uitstraling hebben op de rest van de vereniging.

Toernooi gecombineerd met feest
Op zaterdag 9 maart zijn verschillende activiteiten gepland. Hierbij valt te denken aan een Blacklight toernooi voor jeugdspelers en voor seniorenspelers. Natuurlijk kan een feest voor leden en oud-leden niet ontbreken bij een 25-jarig bestaan.

Speciaal worden de oud-leden uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens het toernooi en / of feest. Men wordt ‘s middags verwacht vanaf 15.30 en / of ‘s avonds vanaf 19.30 uur. Voor het Blacklight volleybaltoernooi wordt verwacht dat men zich per team inschrijft. Dit kan via de site van Volta Lelystad .

(Bronnen: Volta Lelystad (+ Facebook), Nevobo, Sportbedrijf Lelystad, Flevopost)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen