De 267ste AV Spirit Wintercup is de laatste voor dit seizoen

Wintercup AV Spirit Lelystad
Wintercup AV Spirit Lelystad
Foto: AV Spirit Lelystad

De Wintercup is het bekendste recreatieve loop evenement in Lelystad. Dat is al jaren en dus ook voor seizoen 2023 – 2024. De periode is meestal van oktober tot en met maart op de 1ste zondag van de maand. Aangezien 3 maart de eerste zondag van de maand maart is, zal dit de laatste wedstrijd van de Wintercup zijn van dit seizoen. Natuurlijk kan iedereen weer meedoen.

De laatste Wintercup van het seizoen
Zoals elke wedstrijd van de Wintercup kan weer iedereen mee doen, zowel jong als oud, van beginnend loper tot een ervaren loper, hardloper of wandelaar. Het inschrijven kan zoals gewoonlijk via de site.

Om 10.30 uur zal de kidsrun starten voor 800 meter, waarna de jeugd om 10.45 zal starten voor hun parcours van 2.000 meter. De deelnemers van de kidsrun ontvangen een leuke herinnering. Tevens maken diegenen die vaker hebben meegedaan kans op een mega medaille.

Hardlopers en wandelaars
Hardlopers die meedoen aan de Wintercup kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km. Voor de wandelaars is er – zoals gewoonlijk – een parcours van 5 km. Beide wedstrijden starten om 10.45 uur.

Zowel de run- als de wandelgroep starten en finishen op de atletiekbaan van AV Spirit. Op de site van de vereniging kan men de interactieve kaarten van de parcoursen door de straten en de bosrijke omgeving van Lelystad naslaan.

Afhankelijk van voor- of na-inschrijving en leeftijd, zullen de inschrijfkosten tussen 2.50 en 5.00 euro liggen. Bij het inschrijven ontvangt men een consumptiebon. Het voor-inschrijven kan tot en met vrijdag 1 maart. Op zondag 3 maart is nog inschrijven mogelijk voor het volle bedrag. Dit kan vanaf 9.30 uur bij het inschrijfloket in het AV Spirit clubgebouw.

(Bronnen: AV Spirit Lelystad, Nieuwsbrief AV Spirit Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen