Het Oranje Comité Lelystad zoekt nieuwe leden

Oranjegebak
Oranjegebak
Foto: Oranje Comité Lelystad / FB

Ook in Lelystad is er een oranje comité en wel het Oranje Comité Lelystad (O.C.L.). Het O.C.L. is jaarlijks bezig met het opzetten van de festiviteiten voor de jeugd op Koningsdag, de organisatie van de traditionele Oranjereceptie voor genodigden en het verzorgen van het Oranjegebak bij de verzorgingshuizen in Lelystad.

Meer activiteiten
Maar dat zijn niet de enige activiteiten. Het Oranje Comité Lelystad houdt zich daarnaast ook bezig met de coördinatie van diverse activiteiten, die georganiseerd worden door verenigingen, organisaties, (horeca) ondernemers en individuen die zich inzetten voor de Oranje Dag.

Als het mogelijk en nodig is, wordt er door O.C.L. nauw samengewerkt met de gemeente Lelystad en met de verschillende horeca-ondernemers en / of initiatiefnemers. Voor het laatste Oranjenieuws kan men O.C.L. het beste volgen op de verschillende sociale media.

Koningsdag 2024
De activiteiten rondom Koningsdag 2024 zijn al weer in het beginnende stadium. Een van de eerste zaken die gestart zijn, zijn de voorbereidingen van de Lintjesregen en het langsbrengen van het traditionele Oranjegebak.

Tevens zijn de voorbereidingen voor de activiteiten voor jonge en oud ook al weer begonnen. Het Oranje Comité organiseert – volgens de traditie – de festiviteiten om het Oranjegevoel in de stad te versterken. Koningsdag is een échte feestdag in Lelystad.

Nieuwe leden nodig  
In het nieuwe Oranjeseizoen van 2024 zullen een aantal leden van het Oranje Comité Lelystad stoppen met de werkzaamheden. Daarom is het O.C.L. op zoek naar nieuwe leden die mee willen werken aan de organisatie rondom Koningsdag in Lelystad.

Als men deel wil nemen aan de werkzaamheden, kan men een mailtje sturen naar [email protected] of via de sociale media Facebook en Instagram. Een lid van het Oranje Comité Lelystad wordt ook – naast de organisatie voor Koningsdag – betrokken bij bezoeken van de leden van het Koninklijk Huis in de regio.

Volg het O.C.L. op Facebook en / of Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste Oranjenieuws in Lelystad. Tevens kan men daar de stand van zaken van de activiteiten vinden die O.C.L. zelf organiseert. Als men vragen of suggesties heeft kan men dit kwijt via de sociale media of direct via [email protected] .

(Bronnen: Lelystad Evenementen, Instagram Oranje Comité Lelystad)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen