Workshop ‘Ik hou van…’ van PIO Vocaal

Pio Vocaal zingen
Pio Vocaal zingen
Foto: Pio Vocaal (Facebook)

Workshops worden tegenwoordig overal gehouden en ook bij PIO Vocaal vinden regelmatig workshops plaats. Het is de bedoeling in een workshop dat men zich kan uiten op een creatieve manier. Dit is niet bedoeld voor papier of verf of klein of welk ander materiaal dan ook. En nee, het gaat om de stem. Het is een fijne manier van zingen, door de stem te laten klinken, alleen of met anderen samen.

Workshop ‘Ik hou van…’
Deze week op vrijdag 16 februari is er de workshop ‘Ik hou van … ‘ bij Petra Overeem thuis. De tijd is van 10.00 tot ongeveer 12.30 uur. De kosten voor de workshop is 15 euro en de workshop gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen. Het maximale aantal personen is 6.

De opzet is dat men tijdens de workshop gaat zingen in een kleine groep rondom het thema ‘houden van’. Hierbij wordt niet gezongen met vaste songs, maar met liederen en klanken die vanuit het hart opklinken.

Verademing
Soms wordt er samen gezongen, maar men zingt ook alleen. Natuurlijk zal de professionele begeleiding niet ontbreken. Tijdens het zingen zal men ontdekken dat het een verademing is om ruimte en klank te geven aan de gevoelens en ervaringen met liefde in het leven.

Hierbij kan het gaan om liefde voor een huisdier, het leven, een geliefde, het werk, maar zeker ook om de liefde voor jezelf. Het geheel geeft een mooi gevoel van vreugde om dit muzikaal door zich heen te laten lopen. Het wordt een fijne, sprankelende workshop.

Aanmelden
Als men nog nooit eerder aan stembevrijding heeft gedaan en wil weten wat het precies inhoudt, voordat men zich inschrijft voor de workshop, is het mogelijk om gebruik te maken van een kennismakingsafspraak van zo’n 45 minuten.

Ook voor meer informatie is het handig om even een mail te sturen naar [email protected]. Voor de workshop is het nodig om vooraf aan te melden en ter plaatse kan men afrekenen. De workshop gaat door bij genoeg aanmeldingen en 2 dagen van tevoren krijgt men hierover een bevestiging.

(Bronnen: PIO Vocaal, Nieuwsbrief PIO Vocaal)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen