Must see belevenis in Corneel: ABBA Rocks

Corneel concert
Corneel concert
Foto: Corneel

In de maand februari gaat ABBA Rocks weer optreden. Dit gebeurt vanaf 15 februari en is weer voor het eerst sinds september 2022. Het zijn de wereldhits van ABBA in een speciaal rockjasje en daarom mag elke liefhebber van ABBA en van Rock N Roll deze unieke show niet missen.

Corneel Lelystad
De tour begint in Amstelveen en via Goes, Roermond, Sneek zal ook Corneel Lelystad worden aangedaan om op 1 maart weer in Vlaardingen uit te komen. Het optreden in Lelystad zal plaatsvinden op zaterdag 24 februari vanaf 20.30 uur.

ABBA was een popgroep uit Zweden die in Stockholm in 1972 werd gevormd door Agnetha Fältskog (zang), Björn Ulvaeus (gitaar en zang), Benny Andersson (piano en zang) en Anni-Frid Lyngstad (zang). De popgroep heeft vele hits gehad.

ABBA Rocks
De wereldhits van het Zweedse viertal worden in ABBA Rocks uitgevoerd tijdens een dampende en dynamische rockshow. Hierbij moet men denken aan muzikale virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en fantastische sound van een Hammond orgel.

In ABBA Rocks blijft ondanks eigen creativiteit de herkenbaarheid van het ABBA repertoire onaangetast. Dit komt in feite door de genialiteit van de songs van de ABBA en waarschijnlijk door de schrijvers van de songs.

De zang van de songs in ABBA Rocks komen voor rekening van John Jaycee Cuijpers en Tessa Kersten. John Jaycee Cuijpers is bekend van Arjan Lucassen’s Ayreon & Supersonic Revolution en van Praying Mantis.

De nieuwe aanwinst Tessa Kersten is voormalig winnares van Holland Got Talent en rockt behoorlijk onder meer in de productie Classic Hits in Concert. Een speciaal samengestelde band van het allerhoogste niveau in de Nederlandse rock en pop verzorgt de muziek.

Dit zijn bandleden van onder meer Anouk, Focus, King of the World en Dilana Smith. Het zijn Arie Storm (gitaar), Menno Gootjes (gitaar), Govert van der Kolm (Hammond orgel), Richard Zoer (basgitaar) en Niels Voskuil (drums).

De tickets zijn te bestellen op de site van Corneel Lelystad .

(Bronnen: Corneel (+ NIeuwsbrief), ABBA Rocks (Facebook), Wikipedia)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen