Pop-Mix Avond in De Kubus

Jongeren popstudio De Kubus
Jongeren popstudio De Kubus
Foto: De Kubus

De Kubus gaat het weer proberen: De Pop-Mix Avond. Het is een avond vol muziek in de Theaterzaal van De Kubus. Deze te gekke belevenis zal plaatsvinden op woensdag 14 februari van 19.00 tot 20.30 uur. De toegang tot deze avond is gratis, dus iedereen kan de familie, vrienden en muziekliefhebbers gewoon allemaal meenemen.

Cursisten met diverse talenten
Op de avond zullen cursisten met diverse talenten – hierbij valt te denken van zang tot drum tot gitaar en piano – samenkomen in duo’s, trio’s of nog grotere groepen om een fantastisch optreden neer te zetten.

De personen die een optreden zullen verzorgen, hebben een van de cursussen gevolgd. Het aanbod van de cursussen is te vinden op de site van De Kubus. Zo zijn er cursussen in verschillende groepen, vanaf peuters tot kleuters en van kinderen tot volwassenen.

De Kubus bandjes
De avond zal naast de individuele acts ook De Kubus bandjes op het podium brengen. Deze  bandjes zullen laten horen wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd én waar ze trots op zijn. De Kubus verwacht een avond vol variatie en entertainment.

De muzikanten van De Kubus bandjes hebben meegedaan met de POP’sCOOL Lelystad. Hier komen mensen samen die gek zijn van muziek en eigen nummers willen schrijven en tevens ook nog willen uitbrengen.

Wat is dan mooier dan samen met andere muziekliefhebbers een tijdje te kunnen jammen en samen te werken aan een gezamenlijke repetitie. Bij POP’sCOOL Lelystad krijgt men les op de (elektrische) gitaar, de basgitaar, de saxofoon, het keyboard, drums en zang.

Zoals bekend zal de toegang tot deze fantastische avond gratis zijn. Nodig je vrienden en familie uit om mee te gaan om te luisteren naar het talent dat De Kubus te bieden heeft. In de foyer kan men natuurlijk ook terecht voor een drankje en een hapje.

(Bron: De Kubus Lelystad)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen