Nieuwe formule voor voormalig Grand Café ‘De Vier Engelen’

For Friends
For Friends
Foto: For Friends Lelystad

In Lelystad hebben de laatste tijd al wat horecazaken de deuren gesloten, maar bij Grand Café ‘De Vier Engelen’ gaat het net even iets anders. De vorige uitbaters zijn verdwenen en nu zijn er nieuwe eigenaren. De formule wordt veranderd in een lunchroom en een plaats voor evenementen. Dat betekent dat er al afspraken in de agenda zijn terug te vinden, zoals het Koningsfeest op 26 en 27 april.

For Friends
De naam voor de site For Friends is al vastgelegd en er is al een Landing site (in straattaal de homepagina); de invulling zal binnenkort volgen. Maar het verhaal is grootst, in tijden dat andere horecagelegenheden (noodgedwongen moeten) sluiten, gaat For Friends beginnen.

De Vier Engelen – een Grand Café – is overgenomen door Dennis Focke en Guido Botter en zij hebben de horecagelegenheid de nieuwe naam ‘For Friends’ meegegeven. De nieuwe eigenaren hebben gemeld dat dit een nieuw hoofdstuk is.

Een nieuw hoofdstuk in de gezamenlijke passie voor het organiseren van onvergetelijke evenementen. De heren wilden een vaste locatie voor dit soort momenten, zoals zakelijke evenementen, persoonlijke vieringen of iets wat er net tussenin ligt.

De nieuwe eigenaren zijn onder meer bekend van ‘Jordaan in de Polder’, het mega meezing festijn in Lelystad. Ze zijn bekend met het transformeren van elk feest tot een bijzondere ervaring. Hierbij valt te denken aan babyshowers, dinnershows en verjaardagsfeesten.

Veel werk te doen
De opening van lunchroom ‘For Friends’ staat gepland voor 1 mei, maar voor die tijd moet nog een hoop gedaan worden, zoals opruimen van wat er nog staat van de vorige eigenaren en natuurlijk de nodige aanpassingen.

Nadat alles is ‘aangepast’, zullen de deuren opengaan vanaf 1 mei, van maandag tot zaterdag, tussen 10.00 en 16.00 uur. Vanaf dat moment kan iedereen genieten van de heerlijke lunchgerechten en de ontspannen en gastvrije sfeer.

Ook het eerste grote evenement is reeds gepland in de agenda. Op 26 en 27 april zal het Koningsfeest worden georganiseerd. Dit zal een voortzetting van een traditie zijn dat bij Vier Engelen is begonnen en nu verder gaat bij ‘For Friends’.

(Bronnen: Omroep Flevoland, Radio Lelystad, For Friends Lelystad, Flevopost)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen