Wereldkankerdag, Open Dag 3 februari bij Inloophuis Passie

Open Dag Inloophuis Passie
Open Dag Inloophuis Passie
Foto: Inloophuis Passie

Op 4 februari is Wereldkankerdag. Dit is dé dag waarbij wereldwijd veel aandacht wordt gevraagd voor de impact die de ziekte heeft. Voor velen is het wel duidelijk dat kanker veel met een persoon doet, zowel geestelijk als lichamelijk. Kanker heeft gevolgen voor de persoon en zijn of haar dagelijkse leven. Het heeft gevolgen voor de patiënt, maar ook voor de mensen om de patiënt heen. Inloophuis Passie wil hieraan aandacht besteden door een Open Dag te organiseren.

Open Dag Inloophuis Passie
Ziekenhuis St Jansdal organiseert op 2 februari de Oncologische Zorgmarkt in Lelystad (en Harderwijk). Hier wordt extra aandacht gegeven aan de impact van kanker. Veel Lelystadse organisaties doen mee en ook Inloophuis Passie is aanwezig met een informatietafel.

Daarnaast zijn de deuren van Inloophuis Passie op 3 februari geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Dit gebeurt om de verbinding te vinden met mensen die hetzelfde mee maken. Tevens kan men een luisterend oor vinden en informatie.

Tevens kan men zien wat Inloophuis Passie voor iemand kan betekenen. Als men ergens behoefte aan heeft, dan horen de gastvrouwen en gastheren dit graag. Men kan kennis maken met de warme huissfeer, men kan een praatje maken met de gastheren en -vrouwen.

Voor levensvragen is Marloes van Centrum voor Levensvragen aanwezig. Tenslotte is er ook ruimte voor het aanmelden als vrijwilliger. Een ieder is welkom op de locatie van 11.00 tot 15.00 uur. Er zal wat lekkers zijn voor bij de koffie en om 13.00 uur een broodje.

De deelname is gratis, maar men wordt wel gevraagd om zich voor 2 februari aan te melden. Dit is nodig zodat de organisatie van de Open Dag weet hoeveel mensen er gaan komen. Aanmelden kan via [email protected]

(Bronnen: Inloophuis Passie, Nieuwsbrief Inloophuis Passie)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen