Flevolandse Circulaire Innovatie Top 20 Event

Flevolandse circulaire innovatie
Flevolandse circulaire innovatie
Foto: Provincie Flevoland

Wat duidelijk is geworden is dat circulair ondernemen de toekomst is. De continuïteit van de maakindustrie, de bouw, de landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties. Om hier wat aan te kunnen doen, zal VNO-NCW Midden met partners de Flevolandse Circulaire Innovatie Top 20 organiseren.

Regionale events Circulaire Partners
Bedrijven uit diverse provincies hebben zich reeds aangemeld voor de Circulaire Innovatie Top 20. Ondertussen worden vele video-opnamen gemaakt waarin met de innovaties en persoonlijke motivaties van de ondernemers vastlegt.

Gezamenlijk wordt er naar de events per provincie gewerkt, zodat er een delegatie naar de nationale finale kan in de Week van de Circulaire Economie. Hier zullen diverse circulaire pioniers bekroond gaan worden.

Event Flevoland
Het event van Overijssel staat gepland voor donderdag 15 februari, Flevoland is dan op dinsdag 27 februari aan de beurt en Gelderland op donderdag 29 februari. Op dinsdag 27 februari zal het event voor Flevoland om 14.30 uur beginnen: de Flevolandse Circulaire Innovatie Top 20.

Het is het moment voor de top 20 van Flevoland om de revolutionaire circulaire innovaties te onthullen aan een breed publiek. Dit gebeurt op de innovatiemarkt in Lelystad. Maar het is niet alleen een wedstrijd, maar zeker ook dé springplank naar succes.

Tijdens het event zal de jury 3 toonaangevende Flevolandse winnaars in 3 categorieën selecteren. De winnaars gaan door naar de landelijke finale. Hier staan grote geldprijzen op het spel, naast een exclusief gesprek bij ‘Money meets ideas’.

De provincie brengt tijdens het event haar top 20 genomineerden samen. Deze zullen hun baanbrekende innovatie presenteren. Dit gebeurt voor een breed publiek. Aanmelden voor het Flevolandse Circulaire Innovatie Top 20 Event kan via de link op de site. Volgens de site van VNO-NCW is het niet meer mogelijk.

(Bronnen: Provincie Flevoland, VNO-NCW Midden, Flevolandse Circulaire Innovatie Top 20)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen