Aanvragen kunnen weer ingestuurd worden

Winkel Groene Sluis
Winkel Groene Sluis
Foto: De Groene Sluis

De Groene Sluis keert haar winst uit aan goede doelen in en rond Lelystad. Deze uitkering is een belangrijke bestaansreden van Stichting Kringloopwinkel De Groene Sluis. Ook in 2024 kunnen goede doelen een aanvraag indienen voor een bijdrage uit het Groene Sluis Fonds.

Verschillende lokale goede doelen
De Stichting Kringloopwinkel De Groene Sluis heeft in de afgelopen 11 jaar ruim 575.000 euro uitgekeerd aan 143 verschillende lokale goede doelen. Vorig jaar heeft de Stichting op 31 maart 100.000 euro uitgedeeld aan 48 verschillende goede doelen.

Ook in 2024 zal dit weer gebeuren. De goede doelen kunnen met ingang van dinsdag 16 januari 2024 weer een aanvraag indienen voor een bijdrage uit het Groene Sluis Fonds. De sluitingsdatum voor het indienen van de aanvraag is 11 februari.

Bedrag wordt later bekend gemaakt
Een goededoelenorganisatie kan een aanvraag indienen voor een project, een (nieuw) initiatief of een activiteit waar men op dat moment geen middelen of niet genoeg financiële middelen heeft.

Op dit moment is het bedrag van het Fonds nog niet bekend. Het bedrag in het Groene Sluis Fonds zal volledig bepaald worden door de winst van 2023. Dat bedrag zal bekend gemaakt worden tijdens de feestelijke uitreiking. Deze zal op vrijdag 5 april 2024 plaatsvinden.

Het aanvraagformulier kan men online invullen.

(Bronnen: De Groene Sluis, Flevopost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen