Van Vliet Buitenprojecten overgenomen door KSP

Kunstgras
Kunstgras
Foto: Pixabay

KSP, met de hoofdvestiging in Lelystad, heeft per 1 januari 2024 Van Vliet Buitenprojecten uit Harmelen overgenomen. Zodoende beschikt KSP over 3 locaties verspreid over het land. De hoofdvestiging is KSP Noord (Lelystad) en daarnaast is er een KSP Zuid (Vinkel). Na de overname van Van Vliet is er nu ook een KSP Midden (Harmelen). Eigenaar van KSP, Joost Sweep, heeft gemeld dat door de overname de krachten gebundeld kunnen worden, waardoor de positie van het bedrijf op de markt versterkt wordt.

Meer expertise en capaciteit
De bedrijfsleider van KSP Midden, Remon Claassen, heeft er aan toegevoegd dat de bedrijven samen meer capaciteit en meer expertise in huis hebben. Doordat de organisatie locaties heeft in heel Nederland kan er nog beter samengewerkt worden.

Belangrijk is tevens dat er vanuit de 3 locaties de klanten nóg beter bediend kunnen worden. De overname van Van Vliet Buitenprojecten is in de afgelopen jaren voorbereid door Remon Claassen.

Bij deze voorbereiding hoorden onder meer het werven van nieuwe collegae, het kopen van nieuw (elektrisch gereedschap), het vervangen van de werkbussen. Ondertussen is er veel vernieuwd. Het was nodig, meldt Remon Claassen en men gaat er mee door in het komende jaar.

Sinds 2006
Het bedrijf KSP is sinds 2006 specialist – dé specialist zoals de site meldt – in aanleg van en onderhoud van sport- en speelvoorzieningen voor gemeenten, scholen en verenigingen, particulieren en ondernemers.

KSP legt kleurrijke speeltuinen en uitdagende schoolpleinen aan. Maar de mogelijkheid is een multifunctioneel sportveld of een op maat gemaakte tennisbaan. Volgens eigenaar Sweep wordt hierbij uitgegaan van circulariteit, kwaliteit en veiligheid.

Circulariteit is de toekomst van het gebied waarin KSP opereert. In dit vakgebied wordt door KSP al jaren voorop gelopen. En dit gaat dan vooral om het verduurzamen en circulair maken van de werkzaamheden en producten.

Joost Sweep is klein begonnen – met gereedschap en bus van zijn vader – en begint met de aanleg van kunstgras tuintjes bij particulieren. Dit was in 2006, maar in 2013 was KSP ‘official supplier’ van de Cruyff Foundation.

(Bron: KSP Kunstgras, Flevopost)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen