Avond voor Groene Ambassadeurs op donderdag 18 januari

Tijdlijnpost Groene Ambassadeurs
Tijdlijnpost Groene Ambassadeurs
Foto: Gemeente Lelystad

Groene Ambassadeurs werken mee aan meer en betere natuur in Lelystad. De gemeente wil dit Groene Ambassadeurschap graag samen met de inwoners vormgeven. Daarom wordt iedereen uitgenodigd voor de Groene Ambassadeurs Avond op donderdagavond 18 januari om 19.30 in het stadhuis. Tijdens deze avond kan men meedenken over de rol van de ambassadeurs en meer informatie ontvangen over dit project.

Groener Lelystad
Samen met de stad wil de gemeente werken aan een groener Lelystad, waar de natuur een plaats heeft in het dagelijks leven. Inwoners die hier aan mee willen bijdragen, kunnen zich inzetten als Groene Ambassadeur.

Hiervan zijn de ’groene vingers’ niet nodig. Voldoende is enthousiasme over de natuur in en rond Lelystad. De bedoeling is om tijdens de interactieve en inspirerende avond in het Stadhuis samen plannen te maken voor Groen Ambassadeurs.

De Groene Ambassadeurs
De avond voor Groene Ambassadeurs vindt plaats op 18 januari 2024 in de presentatiezaal van het Stadhuis in Lelystad. De inloop is vanaf 19.15; om 19.30 uur zal de bijeenkomst starten en zal ongeveer duren tot 21.30 uur.

Het is wenselijk om zich vooraf aan te melden, maar het is niet noodzakelijk. Men is nergens toe verplicht als men de avond bezoekt. De beslissing om Groene Ambassadeur te worden, ligt bij elke persoon zelf.

Een Groene Ambassadeur draagt bij aan de Agenda Natuur. De Groene Ambassadeur zet zich samen met de gemeente in voor de natuur in en om Lelystad én voor de toekomst. Want een goede natuur is goed voor iedereen.

Hierbij gaat het om “Van groen dromen, naar groen doen”. Als Groene Ambassadeur kan men kennis, enthousiasme en ideeën delen. Tevens leert men van andere inwoners en Groene Ambassadeurs. Men inspireert veranderingen in de buurt en werkt samen aan een groener Lelystad.

(Bron: Gemeente Lelystad)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen