SV Batavia’90 beëindigt samenwerking met hoofdtrainer Michel van Oostrum

Voetbal
Voetbal
Foto: Pixabay

SV Batavia’90 maakt vandaag bekend dat de club heeft besloten het contract van de huidige hoofdtrainer niet te verlengen. Deze beslissing markeert het einde van een belangrijk hoofdstuk in de geschiedenis van de club SV Batavia’90, waarin de trainer een aanzienlijke rol heeft gespeeld.

Oprechte dankbaarheid
Het bestuur van SV Batavia’90 heeft de oprechte dankbaarheid uitgesproken voor de inzet en toewijding die de trainer tijdens zijn dienstverband heeft getoond. Zijn professionele aanpak en betrokkenheid bij het team en de club waren van onschatbare waarde.

Gedurende zijn tijd bij SV Batavia’90 heeft de trainer met zijn kennis en ervaring bijgedragen aan de ontwikkeling van de spelers en het team. Zijn invloed op de sportieve prestaties en het enthousiasme waarmee hij zijn rol vervulde, zullen een blijvende indruk achterlaten bij iedereen die met hem heeft gewerkt.

Contract niet verlengen
De beslissing om het contract niet te verlengen is genomen na zorgvuldige overweging en reflectie op de toekomstige richting en ambities van SV Batavia’90. De club is ervan overtuigd dat dit de juiste stap is voor SV Batavia’90 op dit moment.

Bestuur en leden wensen Michel veel succes in de toekomst en bij het vinden van nieuwe uitdagingen in zijn carrière. Hij zal altijd deel uitmaken van de geschiedenis van SV Batavia’90 en iedereen is hem dankbaar voor zijn bijdrage aan de club. SV Batavia’90 zal binnenkort het proces starten voor het vinden van een nieuwe hoofdtrainer die de club naar een volgend niveau kan tillen.

(Bron: Persbericht SV Batavia’90 (Instagram)) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen