Lelystadse sportkampioenen gezocht voor sportverkiezingen 2023

Verschillende sportspullen
Verschillende sportspullen
Foto: Sportbedrijf Lelystad

Op zaterdag 20 januari 2024 organiseert Sportbedrijf Lelystad de Lelystadse Sportverkiezingen 2023. Deze avond zal plaatsvinden in het Agora Theater en centraal op de unieke verkiezingsavond zal het eren van lokale sporters en sportverenigingen staan. Voor de sportverkiezingen wordt iedereen uitgenodigd om kampioenen voor te dragen.

Kandidaten voor verschillende categorieën
Een ieder kan kandidaten aanmelden in de categorie sporttalent, sportman, sportvrouw of sportploeg. De voorwaarden voor de kandidaatstelling zijn te vinden op de site www.sportbedrijf.nl/sportverkiezingen .

Eind december zal een jury per categorie drie kandidaten nomineren, die gekozen worden uit de aangedragen kandidaten. Op 20 januari, tijdens de Lelystadse Sportverkiezingen, wordt de winnaar per categorie bekendgemaakt.

Breder karakter
Dit jaar zal het Lelystadse sportfeest een breder karakter hebben. Er worden sporttitels uitgereikt in de verschillende categorieën en tevens worden dit jaar 3 aanmoedigingsprijzen uitgereikt voor sportverenigingen, vrijwilligers en scholen.

Tevens zal Sportbedrijf Lelystad alle jeugdkampioenen tot en met 17 jaar van Lelystad op het podium roepen om ze in het zonnetje te zetten, tijdens de kampioenenparade. Op deze manier wil men de breedtesport de aandacht geven die het verdient.

Kandidaatstelling
De avond van de Lelystadse Sportverkiezingen belooft het eerste grote sportfeest van 2024 te worden. Op dit moment is men bezig met de voorbereidingen en men zal binnenkort met het complete én verrassende programma komen.

Als men een sporter of team kent, die in 2023 een bijzondere prestatie heeft geleverd, kan men deze aanmelden via de site. Dit kan tot en met vrijdag 15 december 2023. Tevens kan men alle Lelystadse jeugdkampioenen tot en met 17 jaar aanmelden via dezelfde site www.sportbedrijf.nl/sportverkiezingen .

(Bronnen: Sportbedrijf Lelystad, Sportbedrijf Lelystad (Instagram)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen