Hardlooptechniek clinic Tri2one Coaching op zondag 19 november

TRI HARD Series
TRI HARD Series
Foto: TRI HARD

Op zondag 19 november wordt de uitreiking van de TRI Hard Series Competitie gehouden. De best presterende atleten van het laatst gelopen seizoen zullen op zondag in het zonnetje worden gezet. Deze uitreiking gebeurt bij de trainingspartner van TRI Hard, namelijk Tri2one Coaching in Amsterdam.

Hardlooptechniek clinic
De inloop van de dag zal zijn om 9.30 uur op de locatie Joop Geesinkweg 145, Amsterdam. Rond 10.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden van de TRI HARD Series competitie, waarna om 10.10 uur de clinic zal beginnen.

De clinic duurt 60 minuten en men kan zich gratis aanmelden. De trainers van Tri2one Coaching en van TRI HARD Series gaan werken aan de looptechniek en het verbeteren van de loop efficiëntie van de deelnemers.

Dit gaat gebeuren óp het parcours van TRI Amsterdam, zodat men het parcours kan verkennen voor het komende seizoen. Het verkennen van het parcours is nodig, daar in 2024 het NK voor Age Groupers weer wordt georganiseerd.

Extraatjes
Iedereen met elk loopniveau kan deelnemen aan de hardlooptechniek clinic en deze is kosteloos. Voor dat de clinic begint en na afloop zullen de coaches van Tri2one alle eventuele trainingsvragen beantwoorden.

Aanwezigen kunnen tijdens de clinic korting krijgen als men een afspraak inboekt voor een zwemanalyse of zwemtraining in de Endless Pool, een inspanningstest. Daarnaast wordt gemeld dat de inschrijving voor 2024 voor TRI ALMERE, TRI AMSTERDAM én TRI ROTTERDAM open is.

(Bron: Nieuwsbrief TRI HARD Series) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen