Tweede wintercup van dit seizoen, nummer 263 van AV Spirit Lelystad

Wintercup AV Spirit Lelystad
Wintercup AV Spirit Lelystad
Foto: AV Spirit Lelystad

AV Spirit Lelystad kan terugkijken op een eerste Wintercup van dit seizoen, met mooi weer en een mega opkomst voor de Kidsrun. Op 1 oktober heeft een flinke groep kids de run gelopen, de finish gehaald en met trots een medaille in ontvangst mogen nemen. De organisatie hoopt op nog een grotere opkomst op zondag 5 november, naast natuurlijk ook een grote groep volwassen runners en wandelaars.

De komende Kidsrun
Ook deze keer zullen kids die deelnemen aan de Kidsrun aan de finish weer een leuke herinnering krijgen. Daarnaast is het zo dat hoe vaker er mee gedaan wordt in dit Wintercup seizoen, hoe groter de kans is op een Mega medaille. Onder de deelnemers (op startnummer) worden waardebonnen van Run2Day Almere verloot.

De volwassenen runs
De hardlopers kunnen weer hun hart ophalen op hun favoriete afstand 2, 5 of 10 km. Tevens kan men gaan proberen om het persoonlijke record te verbeteren. Zoals altijd zal elke run- en wandelgroep starten en finishen op de atletiekbaan van AV Spirit Lelystad. Op de site zijn interactieve kaarten van de parcoursen te vinden.

Tot en met vrijdag 3 november is het mogelijk om de voorinschrijving te doen – natuurlijk met korting. Op zondag 5 november, de dag van de 263ste AV Spirit Wintercup – kan men ter plekke inschrijven bij het inschrijfloket achterin de kantine van het clubgebouw.

Het loket is zondag open vanaf 9.30 uur, maar het inschrijven is dan zonder korting. Vanaf 10.30 gaan de kids aan de slag met de 800 meter Kidsrun. Het startschot voor de 2, 5 en 10 km recreatieve loop zal om 10.45 uur zijn. Tevens is dan ook de start voor de wandelaars, die achter de hardlopers aan gaan voor hun 5 km wandelparcours.

(Bronnen: Nieuwsbrief Wintercup, AV Spirit Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen