TRI HARD Series, dit weekend nog laagste inschrijftarief

Foto: TRI Hard series

De letter ‘r’ komt weer in de maand en dus zijn triatleten bezig met de planning voor het volgende seizoen. Misschien is het wel tijd om in 2024 alle 3 de wedstrijden, TRI ALMERE, TRI AMSTERDAM en TRI ROTTERDAM eens te gaan proberen. In dit weekend – tot en met 17 september – kan men nog profiteren van het Early Bird Fee (laagste inschrijftarief). Echter bij inschrijving voor alle 3 races, krijgt men 10 procent extra inschrijfkorting op het volledige inschrijfbedrag. Dit is de Combideal.

Nu inschrijven
Als men zich dit weekend inschrijft, kan men dit doen tegen het laagste tarief, de Early Bird Fee. Inschrijven kan voor TRI ALMERE (18 mei 2024), TRI AMSTERDAM (9 juni 2024) en natuurlijk voor TRI ROTTERDAM (22 en 23 juni 2024).

Na 17 september gaat het inschrijftarief omhoog. Het is maar een waarschuwing, nu nog even profiteren dus. Inschrijven voor alle 3 races geeft nog meer voordeel. In dit weekend dan niet alleen de Early Bird Fee maar ook de Combideal.

Deze korting is nog eens 10 procent extra op het volledige inschrijfbedrag als men inschrijft voor 3 races in één keer. En ook in dit weekend natuurlijk. Het inschrijven kan via de links op de site van de verschillende races.

TRI ALMERE
Op zaterdag 18 mei 2024 wordt de TRI ALMERE gehouden. Het is een boordevol programma met spectaculaire races. Het wordt een race voor Teamcompetities als Age Groupers over diverse afstanden.

Deze race is er een over ‘historische triathlongrond’ met de Almeerse dijken. Tevens is deze race razendsnel, wat een uitdaging is voor een persoonlijk record. De keuze is Standaard Afstand of Sprint Afstand. Daarnaast staat de Kikathlon ook op het programma. Inschrijven of meer informatie via www.trialmere.nl .

TRI AMSTERDAM
De volgende race is op 9 juni in de hoofdstad. Het is één van de grootste eendaagse triathlons van Nederland, waar ruim 1.000 deelnemers hun wedstrijd racen. De start is natuurlijk in het Bella Vistapark om daarna door het stadshart te lopen.

Ook hier kan men kiezen voor de Sprint Afstand of Standaard Afstand. Maar de Midden Afstand is weer terug op het programma geplaatst. Daarnaast kunnen beginnende atleten kiezen voor de Rookie Race om te wennen. Inschrijven en informatie via www.triamsterdam.nl .

TRI ROTTERDAM
En tenslotte is er ook nog de TRI ROTTERDAM in het weekend van 22 en 23 juni 2024. Deze race wordt georganiseerd in en rondom de Willem Alexander-roeibaan. De allerbeste atleten kunnen zich laten zien in het NK Standaard Afstand.

Recreanten kunnen ook hier kiezen voor de Sprint Afstand of Standaard Afstand. Ook hier staat een Kikathlon en een Rookie Race op het programma. Deze race is speciaal voor het publiek die van start tot finish de wedstrijd kunnen volgen. Voor meer informatie en inschrijven, kijk op www.trirotterdam.nl .

(Bron: Nieuwsbrief TRI HARD Series)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen