Basketballvereniging Flevo Musketiers begint seizoen

Foto: Pixabay

Op zaterdag 9 september is de opening van het seizoen voor de basketballvereniging de Flevo Musketiers in Lelystad. Het seizoen begint met een leuk basketbaltoernooi en een gezellige barbecue.

Basketballtoernooi
Het basketballtoernooi is natuurlijk voor iedereen die gek is op basketballen. Leden en oud-leden van Flevo Musketiers. Maar ook ouders en verzorgers, broers en zusters, die een balletje willen gooien, zijn van harte welkom.

Net als de vorige edities / jaren wordt er gespeeld in verschillende poules, zowel recreatief als wel competitief. De deelname kost 5 euro per team; het bedrag moet van tevoren betaald worden via de QR-code per mail.

Aanmelden
Het toernooi wordt gehouden in de Rietlanden van 12.30 tot 17.30 uur. Aanmelden / inschrijven doet men per mail naar [email protected] . Het inschrijven kan tot en met dinsdag 5 september.

Bij het inschrijven wordt gevraagd de gegevens van het team door te geven, zoals de naam van het team (minimaal 5 spelers); naam, leeftijd en ervaring van de spelers; tevens of men recreatief of in de competitieve poules wil spelen. De gegevens zijn nodig voor de indeling van de poules.

(Bronnen: Flevo Musketiers (Facebook), Flevo Musketiers (Instagram), Basketball)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen