Opening hockeyseizoen 2023 – 2024 op zaterdag 2 september

Foto: Pixabay

Het hockeyseizoen 2023 – 2024 voor M.H.C. Lelystad begint op zaterdag 2 september. Op zaterdag zullen alle leden in het thuistenue worden gefotografeerd voor het hockeyplaatjesboek, dat wordt uitgegeven door supermarkt Plus Jan Postma. Daarnaast zullen er nog meer activiteiten zijn voor de opening van het seizoen.

Diverse activiteiten
Naast de fotoshoot zullen er nog meer activiteiten worden georganiseerd. Zo is er een ABN AMRO Testcenter. Dit bestaat uit een reeks oefeningen, waarbij de kinderen worden getest op onder meer balvaardigheid, slagkracht, reactiesnelheid en sprintsnelheid.

Tevens kan er een bitje worden gemaakt dankzij Ester Vastenhout. De opening van het seizoen gaat lopen vanaf 10.00 uur. Het bestuur van M.H.C. Lelystad verwacht dat alle leden aanwezig zijn, naast alle andere inwoners van Lelystad.

Hockeyplaatjesactie
De bedoeling is dat alle leden in het boek terecht komen in het thuistenue. Er wordt een mooi boek gemaakt en iedereen kan sparen om het boek compleet te krijgen. Denk er eens aan, om straks met je eigen team in een fotoboek te staan.

De organisatie wil graag alle teams en leden in het boek hebben, van jongste jeugd tot aan de veteranen en de trimmers toe. Indien ouders of verzorgers hun kind niet in het hockeyplaatjesboek willen hebben, dan graag dit even melden via mail [email protected] .

M.H.C. Lelystad
De hockeyclub is opgericht in 1972. Het is een rookvrije hockeyvereniging met vooral veel jeugdspelers. Iedereen kan presteren op zijn of haar hoogst haalbare niveau, maar het draait om het plezier.

Sportiviteit, gezelligheid, prestatie en betrokkenheid gaan bij de vereniging hand in hand. Het lidmaatschap van M.H.C. Lelystad gaat verder dan alleen het hockey. Natuurlijk is er de competitie op zaterdag voor de junioren en op zondag voor de senioren.

Maar er worden ook veel activiteiten buiten het veld georganiseerd. Hierbij valt te denken aan het familietoernooi, de seizoensopening (zoals dit jaar op 2 september) en de nieuwjaarsreceptie. M.H.C. wil de hockeysport combineren met gezelligheid.

Sportbedrijf Lelystad heeft wat betreft de velden de locatie geheel up-to-date gebracht. Op dit moment zijn er 2 zandgestrooide kunstgrasvelden en 1 waterveld. Doordat deze verbeteringen zijn doorgevoerd, kan de club verder groeien. Momenteel zijn er zo’n 600 leden.

(Bronnen: M.H.C. Lelystad, Instagram)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen