Laatste weekend Early Bird én laatste startbewijzen voor TRI AMSTERDAM

Foto: TRI Hard series

De TRI AMSTERDAM zal plaatsvinden op 11 juni en zoals gewoonlijk belooft het weer één van de grootste eendaagse triathlons van Nederland te worden. Tot en met zondag 14 mei – jawel Moederdag – kan men nog profiteren van het Early Bird tarief. Haal vrienden en trainingsmaatjes over om mee te doen of nog beter: geef de inschrijving als cadeau voor Moederdag.

Early Bird tarief
Tot en met zondag 14 mei kan men nog profiteren van de laagste inschrijfprijs. Als men te laat komt, moet men het volle pond betalen. Aan de andere kant hebben ondertussen al ruim 1.000 atleten zich ingeschreven en er zijn nog maar 200 startbewijzen beschikbaar.

Dus het is nu of nooit om mee te doen met deze triathlon. Zoals overal geldt, is het bij TRI AMSTERDAM nog veel sterker: Vol = vol! en als dat gebeurt, betekent gewoon heel simpel dat men moet wachten tot een volgende keer of een andere locatie.

TRI AMSTERDAM
Het parcours van TRI AMSTERDAM is zo samengesteld, dat men kan genieten van de schoonheid van de stad en de natuur rondom Amsterdam. Is het weleens voorgekomen dat men een triathlon in hartje Amsterdam heeft gelopen?

Het zwemmen gebeurt in de Amstel vlakbij het stadscentrum. Daarna wordt vanuit de stad de prachtige natuurgebieden van het Amstelland ingefietst. Dit gebeurt samen met honderden andere triatleten langs het Amsterdam-Rijnkanaal en de Amstel.

Eenmaal weer terug in Amsterdam loopt men 1 of 2 ronden langs de karakteristieke woonboten, zodat men geheel in stijl kan finishen. Wil men de uitdaging aangaan – zowel mogelijk als individu of als team – om deel te nemen aan de Standaard of de Sprint Afstand, schrijf dan nu nog in op de site .

(Bronnen: Nieuwsbrief TRI HARD Series, TRI AMSTERDAM)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen