Rennen in de modder én een prijs kunnen krijgen

Foto: Pixabay

De MudRun voor kinderen bestond al, maar er komt nog meer. Zo zal op zaterdag 2 september de eerste BedrijvenMudRun worden gehouden. Bij deze BedrijvenMudRun kunnen werkgevers en werknemers zich uitleven in het Belevenissenbos.

Investeren in gezondheid
Voor een ondernemer zou het kunnen lonen om te investeren in de gezondheid van de medewerkers. Het is zo, hoe vitaler en gelukkiger de medewerkers zijn, hoe beter het bedrijf zal lopen.

Sportieve teamactiviteiten kunnen een bijdrage leveren aan het investeren aan de gezondheid van de medewerkers. Daarom worden werkgevers uitgenodigd samen met medewerkers aan de eerste BedrijvenMudRun mee te doen.

BedrijvenMudRun 
Meedoen kan op individuele basis maar ook met een team (maximaal 50 personen). Aanmelden kan tot 1 week van voor de Run. Let op: vol = vol. De kosten zijn 25 euro per persoon, waar dan wel een drankje en een hapje tegenover staan.

De afstand van de BedrijvenMudRun is 5 kilometer. De inloop is om 15.00 uur, waarna om 15.15 uur een gezamenlijke warming-up plaatsvindt. De eerste teams starten om 15.25 uur, zodat om 17.30 uur de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Onder meer voor de meest modderige kleding en het meest origineel geklede team. Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 26 augustus. Meer informatie is te verkrijgen bij Angelina Schleper, accountmanager Sportbedrijf Lelystad, mail:  [email protected] of mobiel 06 – 12 896 293.

(Bronnen: Sport in Lelystad, De Stentor) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen