Unieke vergaderlocatie midden in Flevoland

Foto: De Kandelaar

Ben je op zoek naar unieke vergaderlocatie voor een ontspannen vergadering, bijeenkomst of brainstormdag? Kom dan naar De Kandelaar in Biddinghuizen. Gelegen midden in het landelijk gebied van Flevoland.

Bed & Breakfast
De Kandelaar (www.dekandelaar.eu) is een modern melkvee- en akkerbouwbedrijf midden in het landelijk gebied van Flevoland. Naast het agrarisch bedrijf wordt een Bed & Breakfast, kaasmakerij en melktap met boerderij-automaat gerund. In de Bed & Breakfast is een gezamenlijke ruimte waar bijeenkomsten voor een vergadering, kleine workshop of brainstormdag kunnen worden georganiseerd. De Bed & Breakfast beschikt over drie 2-persoonskamers en een 6-persoonskamer.

Unieke locatie
De vergaderruimte is ruim ingericht en biedt plaats aan maximaal 24 personen en heeft de beschikking over een beamer en flip-over. Voor voldoende koffie en thee wordt gezorgd met eventueel koek of taart. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een verzorgde lunch met uiteraard broodjes boerenkaas, gemaakt op de eigen boerderij.

Uiteraard kan een rondleiding over het melkveebedrijf worden verzorgd. Even toe aan ontspanning dan kan gebruik worden gemaakt van het terras, grasveld of bankje waar uitzicht is op het landschap van Flevoland. Kortom een unieke ontmoetingslocatie midden in het landelijk gebied van Flevoland. Kijk voor meer informatie op www.dekandelaar.eu .

(Bron: B&B De Kandelaar) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen