Feitelijk Flevoland is vernieuwd!

Foto: Provincie Flevoland

Op Feitelijk Flevoland presenteert de provincie cijfers en onderzoeken op verschillende thema’s die voor de provincie belangrijk zijn. Per thema kan men actuele trends en ontwikkelingen vinden. Ook vindt men specifieke monitors, zoals de Monitor Regionale Energie Strategie en de Monitor Positieve Gezondheid. Wilt u zelf met de data aan de slag? In de databank kunt u data downloaden en uw eigen analyses en vergelijkingen maken.

Meer en beter vindbare informatie
Na drie jaar was Feitelijk Flevoland toe aan vernieuwing. Deze kans heeft het team Onderzoek en Beleidsinformatie aangegrepen om de uitstraling van de website volledig te moderniseren. Daarnaast is er een pagina met rapporten van onderzoeken toegevoegd en is de indeling verbeterd.

Met de uitgebreide zoekfunctie vindt men nog makkelijker de gezochte informatie. Verder zijn er verwijzingen opgenomen naar de kaartportalen van de provincie en is de informatie op een aantal onderwerpen verbeterd. Zo vindt u er de actuele cijfers uit het recente Werkgelegenheidsonderzoek 2022 en zijn de thema’s ‘Wonen’ en ‘Mobiliteit’ vernieuwd en uitgebreid.

Feitelijk Flevoland is nu nog meer dé plek voor kennis en informatie over Flevoland. Benieuwd geworden? Neem snel een kijkje op de website van Feitelijk Flevoland!

(Bron: Provincie Flevoland) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen