Lelystadse Sportverkiezingen 2022

Foto: Pixabay

De Lelystadse Sportverkiezingen 2022 worden gehouden op zaterdag 25 maart 2023 in sporthal De Koploper. Het sportieve hart wordt op die avond in ‘the sportlight’ gezet. Tijdens de verkiezingsavond worden sport, winnen, meedoen, muziek, rijm, gedicht, kleine en grote kampioenen samengebracht. Iedereen is van harte welkom en aanmelden is niet nodig.

Programma
Het programma van de Lelystadse Sportverkiezingen begint om 18.00 uur, terwijl de inloop begint om 17.45 uur in de sporthal De Koploper. Na de proloog door stadsdichter Thomas Gerla, Rime Riche en Monday You Bastard worden om 18.15 de 50-jarige sportclubs gehuldigd.

Voorts staan daarna op het programma de verkiezing van het Sporttalent, de Sportvrouw, de Sportman en de Sportploeg van 2022. De avond zal eindigen met de Kampioenenparade en een optreden – de muzikale eindsprint – door DJ Pablo.

Genomineerden
De inwoners van Lelystad hebben tot 5 maart kandidaten aan kunnen dragen in de categorie Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg. Op de site van Het Sportbedrijf staan de genomineerden genoemd.

Tijdens de avond worden ook alle jonge Lelystedelingen gehuldigd tijdens de kampioenenparade. Ook alle deelnemers van de schoolsporttoernooien zijn van harte welkom op het podium. De jonge Lelystadse sporters verdienen het om in de ‘sportlight’ gezet te worden.

De Lelystadse Sportverkiezingen worden mede mogelijk gemaakt door BTV Showequipment, Stadsdichter Thomas Gerla, Rime Riche, Monday You Bastard, DJ Pablo, Clizzay’s World, Spekman Productions, KSP Kunstgras, restaurant De Inloper en de gemeente Lelystad.

(Bron: Sportbedrijf Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen