De 260ste AV Spirit Wintercup Lelystad

Wintercup AV Spirit Lelystad
Wintercup AV Spirit Lelystad
Foto: AV Spirit Lelystad

Zondag 5 februari is het weer zover. Het is weer tijd voor de AV Spirit Wintercup Lelystad, dit keer de 260e editie. Zoals gewoonlijk zal het weer een spannend hardloopevenement worden in Lelystad. Het evenement zal weer bestaan uit een kinderloop, parcours van 2 km, 5 km en 10 km en een wandelparcours.

AV Spirit Wintercup
Of men een ervaren hardloper is of gewoon op zoek is naar een uitdaging, een AV Spirit Wintercup is een geweldige belevenis. Tot en met vrijdag 3 februari kan men mét korting inschrijven.

Indien het niet mogelijk is, kan men op zondagochtend nog inschrijven op de locatie in de kantine. Dit is mogelijk vanaf 9.30 uur. Alleen moet men er dan wel rekening mee houden, dat het inschrijven dan zonder korting is.

Wedstrijden
Zoals bij eerdere edities, zal de 800 m Kidsrun starten om 10.30 uur. Een kwartier later (10.45 uur) zullen de 2 km, 5 km, 10 recreatieve loop starten en de 5 km wandelaars. Iedereen kan meedoen. Bij inschrijven wordt de inschrijving definitief.

De 2 km loop is voor de jeugd. Indien men vooraf heeft ingeschreven – via de site –  zal het startnummer klaarliggen op 5 februari. Let wel op, dat bij elke loop er een nieuw startnummer ontvangen wordt.

Wederom zullen er drie prijzen worden verloot op startnummer. Dus na de loop nog wel even checken of er een prijs is gevallen. De uitslag van de vorige Wintercup is te vinden op de site. Helaas zijn daar geen foto’s van. Mensen die foto’s willen maken van de komende run, kunnen deze uploaden via de link.

(Bronnen: AV Spirit Lelystad, Nieuwsbrief AV Spirit Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen