CycloMedia maakt foto’s in Lelystad

Foto: Gemeente Lelystad

Van februari tot en met april 2023 maakt het bedrijf CycloMedia foto’s van de openbare ruimte in Lelystad. Hiervoor rijden speciale auto’s met een camera op het dak door alle straten van de stad. CycloMedia heeft toestemming om met deze auto’s op fiets- en voetpaden en door voetgangersgebieden te rijden. De foto’s worden namelijk gemaakt in opdracht van de gemeente. Deze 360 panoramafoto’s gebruiken wij voor het beheren van de openbare ruimte, handhaving en de ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

Personen of kentekens worden onherkenbaar gemaakt
Op de foto’s die Cyclomedia maakt, kunnen persoonsgegevens staan, zoals kentekens van auto’s of gezichten van personen. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Cyclomedia houdt zich bij het maken van deze foto’s aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Dit doet Cyclomedia door persoonsgegevens onherkenbaar te maken (te ‘blurren’). De foto’s worden niet openbaar gebruikt; deze worden dus niet op internet geplaatst. Kijk op de website van CycloMedia voor het privacybeleid  . Voor vragen kunnen inwoners contact opnemen met CycloMedia via e-mailadres: [email protected] .

(Bron: Gemeente Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen