Stadhuispenning voor Ruud Bootsma

Foto: Fotostudio Wierd

Bij zijn afscheid als voorzitter van de Stichting Evenementen Coördinatie Lelystad (ECL) heeft Ruud Bootsma donderdag 26 januari uit handen van locoburgemeester Dennis Grimbergen een Stadhuispenning ontvangen. Het college geeft hem deze blijk van waardering voor zijn enorme inzet voor de Lelystadse samenleving en in het bijzonder voor ECL.

Ruud Bootsma was in het verleden raadslid en tot en met 2006 wethouder voor de PvdA in Lelystad. Naast zijn werk voor de stad heeft hij zich ingezet als bestuurslid en secretaris van het Georganiseerd Overleg Lelystad (GOL). Ook was hij lid van de Raad van Toezicht van Welzijn Lelystad en van de Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland (MDF). Hij stond vele vrijwilligersorganisaties met raad en daad terzijde en was altijd bereid zich belangeloos in te zetten voor wie daar ook maar om vroeg. Altijd met het belang van Lelystad voorop.

Ruud Bootsma zette zich met gedrevenheid en overtuiging in voor alle evenementen die Lelystad rijk is. Zo was hij voorzitter van het Oranjecomité en sinds 2006 dus actief als voorzitter van ECL. Na 16 jaar komt daar nu een einde aan en draagt hij het voorzittersstokje over aan Joop van Diest.

(Bron: Persbericht Gemeente Lelystad)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen