Getuigen gezocht van straatroven

Foto: FlevoPost

Op de Kempenaarbrug hebben twee straatroven plaatsgevonden. De eerste was op vrijdag 20 januari – om 18.03 uur – en de tweede op dinsdag 24 januari om 16.53 uur. Volgens de gegevens zou het om dezelfde verdachten gaan.

Verdachten
De Kempenaarbrug is de fiets- en voetgangersbrug tussen het Karveel en het winkelcentrum in de Kempenaar. De aangevers hebben hetzelfde signalement gegeven. Hierbij zou het bij de beide straatroven om dezelfde twee verdachten gaan.

Bij verdachte nr 1 zou het gaan om een jonge man van ca 15 à 16 jaar met een lengte van 160 tot 175 cm. De persoon had een donkere huidskleur en een normaal postuur. Hij droeg een donkerblauwe hoodie, zwarte broek en een donkere gezichtsbedekking. 

 

Ook verdachte 2 was een jonge man van 15 à 16 jaar en 175 cm lang. De verdachte had een donkere huidskleur en een normaal postuur. Hij droeg een zwarte jas met capuchon en een zwarte broek. Eén van de verdachten had een stok om daarmee te dreigen.

Personen die wat gezien hebben of weten wie de jongens zijn, kunnen contact opnemen met de politie, via 0900 – 8844 of middels Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

(Bronnen: Wijkagent Steven van Dooren (Instagram), FlevoPost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen