De nieuwe Lelypas wordt voorzien met QR-code

Foto: Google

De Stichting Lelypas is druk bezig met een nieuwe Lelypas, een nieuwe website en een vernieuwde app. Doordat de Lelypas een QR-code krijgt, is deze sneller te scannen. Mensen die reeds een Lelypas hebben, krijgen binnenkort bericht om de nieuwe app te downloaden. Daarbij wordt aangegeven hoe men de waarde over kan zetten vanaf de huidige pas.

Lelypas
Deze pas is een unieke combinatie van een cadeau- en loyaltykaart. Bij aankoop van een kaart, kan een ieder punten sparen, die geld waard zijn. Tevens is het mogelijk om de Lelypas als cadeaukaart weg te geven.

Bij dit weggeven als cadeaukaart kan men punten ter waarde van een bepaald bedrag op de Lelypas (laten) zetten. Men spaart punten bij een aankoop bij een aangesloten ondernemer. Bij besteding van elke euro wordt 1 punt gespaard. De punten zijn weer te verzilveren bij aangesloten ondernemers.

Vernieuwingen
De Stichting Lelypas werkt samen met het Lelystadse bedrijf Loyaltygroup, die de techniek achter de Lelypas ontwikkelt en beheert. Naast de vernieuwing van de Lelypas, wordt ook gewerkt aan de nieuwe website en app.

Aangegeven wordt dat de vernieuwde app heel gebruiksvriendelijk is en veel informatie biedt. Tevens wordt een actueel transactieoverzicht en saldo getoond. Medio maart komt de pas beschikbaar en vanaf 1 april te gebruiken. Belangrijk is wel dat de pas geregistreerd is bij de Stichting Lelypas.

(Bronnen: Lelypas (+ Instagram), FlevoPost) 

Reacties

Cookieinstellingen