Rondleiding door het Sidhadorp

Foto: Sidhadorp

Harmonisch Wonen organiseert in samenwerking met bewonersorganisatie Stichting Onderwijs WCI Lelystad (SOWCI) rondleidingen in het Sidhadorp. Hierbij komt men meer te weten over het wonen, werken, leven en mediteren in het Sidhadorp. De rondleidingen beginnen om 10.30 uur op het kantoor van Harmonisch Wonen, Rivierenlaan 230, 8226 LH Lelystad.

Na ontvangst door een medewerker van SOWCI zal er bij interesse iets verteld worden over Transcendente Meditatie. Vervolgens zal er wandeling worden gemaakt naar bijv. de biologische volkstuinen en het Hofje met het Maharishi Ayurveda Gezondheidscentrum.

Tussen de middag kunt u een maaltijd gebruiken in het Vegetarisch Restaurant. Via het aanmeldformulier kan men de speciale interesses voor de maaltijd aangeven. Bij vragen rond het inschrijven voor een huurwoning kunt u contact opnemen met Harmonisch Wonen. Men kan zich aanmelden voor de rondleiding op de site.

Meditatie
Wonen en werken combineren met dagelijkse meditatie is mogelijk in de meditatiewijk in Lelystad en Flevoland. Aan de rand van Lelystad, zelfs op de grens van stad en land, wonen zo’n 400 volwassenen in deze wijk.

De wijk heeft de naam Sidhadorp gekregen. Volgens wetenschappelijk onderzoek is aangetoond, dat het mediteren in groepsverband een positief effect heeft. Dit positieve effect is niet niet alleen te bemerken op de individuele persoon, maar zeker ook op de omgeving.

(Bronnen: Harmonisch Wonen, Sidhadorp Lelystad, Nieuwsbrief Sidhadorp) 

Reacties

Cookieinstellingen