Groene Sluis Fonds zoekt goede doelen

Foto: De Groene Sluis

Het Groene Sluis Fonds is al jaren geleden gestart om organisaties en / of initiatieven in de gemeente Lelystad te ondersteunen die volgens de Groene Sluis Fondscommissie een zinvolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de Lelystadse samenleving en / of een bijdrage leveren aan een schoner milieu.

Geld voor goede doelen
Elke organisatie kan een aanvraag indienen voor een bijdrage uit het Groene Sluis Fonds. Het jaarlijkse bedrag van het Fonds, wordt volledig bepaald door de opbrengsten die voortkomen uit de kringloopwinkel.

De winst van De Groene Sluis gaat al 10 jaar naar lokale goede doelen. Ook deze keer zal dit weer gaan gebeuren. Daarom is De Groene Sluis op zoek naar goede doelen die een aanvraag willen in dienen.

Aanvraag indienen
Als men betrokken is bij een lokaal goed doel of kennis heeft van een organisatie die een goed idee heeft of werkt aan een goed doel, is het nu tijd om dit kenbaar te maken bij het Groene Sluis Fonds.

Elk goed doel kan een aanvraag indienen voor een concreet project, activiteit of doel in 2023. De aanvraag indienen kan tot 10 februari op de site van De Groene Sluis. De Groene Sluis Fonds commissie zal de aanvragen beoordelen aan de hand van de criteria.

(Bronnen: De Groene Sluis, NIeuwsbrief De Groene Sluis, lelystad.nieuws.nl) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen