Borstcrawl leren zwemmen in drie maanden

Foto: Batavia Swim

Bij Batavia Swim kan men binnen drie maanden een technisch goede borstcrawl leren zwemmen. Dit kan ook als men alleen een zwemdiploma heeft en men wil (een betere) borstcrawl leren. De borstcrawl kan men leren tijdens de reguliere trainingen of middels de Borstcrawl instroom groep.

Borstcrawl instroom groep
In 12 trainingen zal men de borstcrawl stap voor stap leren. Hierdoor zal men zich zeker voelen om in te stromen in een reguliere trainingsgroep of als men zich aan wilt sluiten bij de (recreatieve) trimzwemmers.

In de 12 trainingen van de Borstcrawl trainingen gaat men werken aan de conditie. Het is zo dat men tijdens het zwemmen alle spieren gebruikt en dat zal men ook merken. De kosten voor de instroomgroep is 99 euro per persoon.

Aanmelden
Voor het bedrag krijgt men dan ook wat. Zoals 12 trainingen onder begeleiding van een gediplomeerd zwemtrainer, stap voor stap een goede Borstcrawl leren, iedere week een uur oefenen en als men lid wordt, worden er geen inschrijfkosten gevraagd.

De eerste twee instroomgroepen zullen starten op 13 januari en hiervoor kan men zich aanmelden tot 8 januari. Dit kan op de site van Batavia Swim. Er is een groep voor jongeren vanaf 13 jaar en een groep voor volwassenen.

(Bronnen: Batavia Swim, FlevoPost) 

Reacties

Cookieinstellingen