De Feesthoek Lelystad stopt er mee

Foto: Feesthoek Lelystad (Facebook)

Het staat te lezen in een klein berichtje op Facebook. Ook als men zoekt op het internet kan men niet bij de site komen. De Feesthoek Lelystad in de Kroonpassage is definitief gesloten. De eigenaars hebben afscheid genomen en alles is in de uitverkoop gegaan.

Twintig jaar
Na 20 jaar zijn de deuren van feestwinkel De Feesthoek Lelystad definitief gesloten. De inkomsten zijn teruggelopen en de uitgaven verdubbeld. De winkel verzorgde alles voor een goed feest. De specialisaties waren de (helium)ballonnen en de decoraties.

Eigenaar Ger Kist was ondertussen reeds met pensioen gegaan. En daarna zou zijn vrouw Annie de winkel nog een tijd open houden. Echter vanwege haar ziekte is dat niet mogelijk en daarom is Ger terug aanwezig in de winkel.

Rustiger aandoen
Ger Kist moet het rustig aandoen, tenslotte is hij ook al 70. Zo heeft hij de laatste 64 jaar gewerkt en zijn vrouw en dochter zijn van mening dat hij het rustiger aan moet doen. De trouwe klanten vinden het wel jammer dat de winkel stopt.

Voor de heer Kist is openhouden van de winkel geen optie meer. Zeker gezien zijn leeftijd maar ook zeker de online concurrentie. Deze is zeer slecht voor een kleine ondernemer. Daar komen dan de vreselijk hoge huren nog bij. Het gezin is van plan naar Spanje te verhuizen. Deze week nog een flinke uitverkoop en daarna is het afgelopen.

(Bronnen: Feesthoek Lelystad (Facebook), Omroep Flevoland) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen