Een valse noot zingen is onbelangrijk

Pio Vocaal zingen
Pio Vocaal zingen
Foto: Pio Vocaal (Facebook)

Een valse noot zingen is onbelangrijk, maar zingen zonder passie is onvergeeflijk. Deze zin staat onder het kopje ‘Welkom’ op de site van PIO Vocaal. Het is een quote van Ludwig van Beethoven. (De originele tekst was ‘Eine falsche Note zu spielen ist unwichtig. Aber ohne Leidenschaft zu spielen ist unverzeihlich’).

Aansprekende quote
Op het moment dat de uitspraak van Ludwig van Beethoven iemand aanspreekt, dan kan deze persoon eens gaan luisteren of beter nog: mee gaan zingen bij Petra Overeem en PIO Vocaal.

Bij het zingen gaat het om geluk. En het mooie is om dit geluk te ontdekken in elke noot die men zingt, in elk geluid dat men geeft. Of dit nu samen gebeurt of alleen. Met kan bij PIO Vocaal zingen, spontaan meerstemmig, stembevrijding, overdag zingen en nog veel meer.

Complete agenda
Voor het nieuwe jaar is er weer een flink schema voor al die zangers en zangeressen in Lelystad. Voor een ieder wat wils. Het is dé mogelijkheid om met elkaar te zingen en met elkaar in verbinding te zijn.

Zo kan men deze week al weer beginnen met Joy (4 en 18 januari), Songs of Light (9  januari) en tevens is er op 13 januari de workshop ‘Ik, nu en in de Toekomst’. Het zingen gebeurt normaal gesproken in Theater Posa, Kempenaar 01-10.

Workshop ‘Ik, nu en in de Toekomst’
Op vrijdag 13 januari wordt de workshop ‘Ik, nu en in de Toekomst’ door Petra Overeem georganiseerd. Dit zal gebeuren bij haar thuis van 10.00 tot uiterlijk 12.30 uur. Hierbij gaat het om maximaal 6 personen en de prijs is 17.50 euro per persoon.

Tijdens de workshop wordt er gekeken waar men staat bij de start van het nieuwe jaar en om daarna een blik te werpen op de toekomst. Daarbij wordt nagedacht over de verlangens, onuitgesproken en diep verborgen, hoe men zich voelt, wat wordt er verlangd. Tijdens de workshop wordt gezongen, samen en soms alleen.

(Bronnen: Nieuwsbrief PIO Vocaal, PIO Vocaal)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen