Ziekenhuis St Jansdal heeft aangepaste bezoektijden

Foto: Ziekenhuis St Jansdal

Per 2 januari 2023 zijn de algemene bezoektijden bij het ziekenhuis St Jansdal op elke dag van 15.00 tot 20.00 uur. Deze aangepaste tijden zijn zowel voor de locatie Lelystad als voor Harderwijk. Daarnaast zijn er afdelingen met afwijkende bezoekuren.

Nieuwe tijden
Volgens het ziekenhuis sluiten de nieuwe tijden beter aan bij de behoefte van patiënt, bezoeker en zorgverlener. De afwijkende bezoektijden voor bepaalde afdelingen zijn terug te vinden op de site van het ziekenhuis.

Bij de dagopname mag er tijdens het wegbrengen en ophalen één begeleider meegaan met de patiënt. Tussendoor is op de dagopname geen bezoek mogelijk.

Geen afspraak maken
Voor bezoekers is het niet (meer) nodig om een afspraak te maken. Per bed zijn twee bezoekers toegestaan. Dit in verband met de benodigde rust voor de patiënten. Daarentegen kunnen patiënten die niet aan bed zijn gebonden, natuurlijk bezoek ontvangen buiten de tijden in de centrale hal.

Indien familieleden van patiënten buiten de bezoektijden aanwezig willen zijn, kunnen ze een verzoek indienen. Dit gebeurt alleen op onderlinge afspraak tussen arts en bezoek of tussen verpleegkundige en bezoek.

(Bronnen: Ziekenhuis St Jansdal, Lokale Omroep Zeewolde, FlevoPost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen