Flevo Musketiers Oliebollentoernooi

Foto: Pixabay

Flevo Musketiers gaat het nieuwe basketbal jaar inluiden met een groots Flevo Musketiers Oliebollen Toernooi. Het toernooi wordt gehouden op zondag 8 januari 2023 vanaf 12.00 uur in Sportcomplex de Rietlanden.

Gezellig toernooi
De organisatie wil alle leden van Flevo Musketiers, maar ook ouders / verzorgers, vrienden / vriendinnen en familie van leden, jong en oud, van harte welkom heten. Men wil er een gezellig toernooi van maken met veel basketbal plezier.

Net als bij de afgelopen toernooien wordt er gewerkt met recreatieve poules en met competitieve poules. Indien men geen team heeft kunnen samenstellen, kan men zich melden en wordt er gekeken naar de mogelijkheden.

De poules
Bij de recreatieve poules wordt gespeeld in een toernooischema voor teams, die een wat rustiger potje willen basketballen. Zoals voor de jongeren of de ouderen, samen met familie en vrienden. Hierbij moet denken aan: plezier, rustig, losjes en gezellig. Voor groot en klein, jong en oud.

In de competitieve poules is er een toernooischema voor die teams die wat serieuzer bezig willen met de sport basketball. Ook hier zijn de kernwoorden: plezier, snel, soms iets of wat steviger, maar zeker serieus.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met 3 januari 2023, waarna in de eerste week van januari het toernooischema bekend wordt gemaakt. Het team heeft minimaal 5 personen. Dit kan een competitieteam zijn, maar kan ook een samengesteld team zijn met vrienden, kennissen en / of ouders.

Inschrijven gaat via mailadres [email protected] . Het toernooi is gratis voor leden en voor niet-leden 2.50 euro per persoon. Gaarne vooraf betalen bij de wedstrijdtafel met gepast geld. De organisatie zorgt voor de oliebollen.

Team van de Maand
Soms zit het mee, maar ook wel eens tegen bij de voorbereiding voor een wedstrijd. Het derde gemengde basketbalteam onder de 16 jaar moest laatst een wedstrijd spelen tegen de ongeslagen koploper Landstede Basketball ZAC in Zwolle.

Aangezien er nogal wat afmeldingen waren bij Flevo Musketiers, moest het team afreizen met 6 spelers. Iedereen dacht een afstraffing te krijgen, echter de ploeg uit Lelystad won de wedstrijd, zodat trainer Johan Boekhoven een blij man was en is het team Team van de Maand geworden.

(Bronnen: Flevo Musketiers, Flevo Musketiers (Facebook), Sportbedrijf Lelystad (Instagram))

Reacties

Cookieinstellingen