TRI AMSTERDAM, inschrijving geopend

Foto: TRI HARD

De registratie voor TrueKinetix TRI AMSTERDAM – hét wedstrijdspektakel in hartje Amsterdam is geopend. De organisatie geeft zelf aan dat dit mogelijk wel haar meest populaire wedstrijd is. Deze wedstrijd vindt plaats op 11 juni 2023.

Iconische locatie
De locatie in het hartje Amsterdam – in en rondom het Bella Vistapark – is weer terug op de lijst en wel voor 11 juni 2023. Ondertussen is de registratie geopend. Atleten die zich voor 31 december (23.59 uur) inschrijven, profiteren van een zeer voordelig Early Bird inschrijftarief.

De focus zal komend jaar volledig liggen op de Sprint (750 – 20 -5) en de Standaard (1500 – 40 – 10) Afstand. Dit houdt in dat er geen Middle Distance op het programma is gezet. Dit is om de best mogelijke en onvergetelijke ervaring te krijgen van Sprint en Standaard.

Uniek én iconisch
De atleten zwemmen in de Amstel, ter hoogte van de Berlagebrug, tussen de woonboten en tegen het decor van de Zuidas. Daarna volgt het fietsen door hartje Amsterdam en de aangrenzende natuurgebieden. Hierdoor wordt stad én natuur gecombineerd.

Datzelfde gebeurt tijdens het lopen, wat gebeurt in de drukke stadsgebieden, afgewisseld met natuurgebieden. De organisatie doet geen concessies: de atleten moeten het gevoel hebben gekregen, dat ze mee hebben gedaan aan een wedstrijd die niet te vergelijken is met welke andere wedstrijd dan ook.

Inschrijven
Jaarlijks doen meer dan 1.000 atleten mee aan de wedstrijd. Dit aantal wordt ook weer voor 2023 verwacht. Maar let op, ook hier telt dat vol écht vol is. De drukte mag namelijk de atleten niet in de weg staan.

Daarom is het van groot belang om gebruik te maken van het Early Bird tarief. Het is niet alleen voordelig, maar men is ook verzekerd van een startbewijs. Inschrijven kan via de link naar de site van TRI HARD.

(Bronnen: Nieuwsbrief TRI HARD Series, TRI Hard)

Reacties

Cookieinstellingen