Coca-Cola kersttruck stopt dit jaar in Batavia Stad

Foto: De Wolven

Voor het échte kerstgevoel kan je vrijdag 9 december terecht in Batavia Stad Fashion Centre, want dan stopt de officiële Coca-Cola kersttruck in het winkelgebied. Uiteraard rijden de Kerstman en zijn kerstelfjes mee en krijg je de kans om gratis met hen op de foto te gaan. Bezoekers kunnen voor een open bedrag (vanaf 50 cent) een Engelse Pie kopen waarbij de volledige opbrengst naar het voedselprogramma van het Rode Kruis gaat. De kersttruck staat van 12.00 uur tot 18.00 uur bij hoofdingang, voor het Information Centre in Batavia Stad.

Christmas Always Finds its Way
De uitgedragen boodschap is dat het belangrijk is om rond Kerstmis samen te zijn en de bijzondere momenten die daaruit voortvloeien te koesteren. Al 27 jaar – sinds hij in 1995 voor het eerst verscheen in een tv-commercial – is de iconische Coca-Cola kersttruck voor velen het startsein van de feestdagen.

In de bijbehorende campagne, genaamd ‘Christmas Always Finds its Way’, verwijst Coca-Cola naar dat Kerstmis er altijd weer in slaagt om mensen samen te brengen. In totaal rijdt de Coca-Cola kersttruck tussen 6 en 24 december langs zo’n twintig plaatsen in Nederland.

Batavia Stad
Scott Otte, Marketing Director van Batavia Stad: “De boodschap van de kersttruck en de bijbehorende actie voor het Rode Kruis passen goed bij Batavia Stad. In deze tijden is het belangrijk om iets te doen voor de mensen die dat verdienen en de gezelligheid van samenkomen helpt daarbij.”

Het Rode Kruis: doneren voor voedselhulp
Het Rode Kruis organiseert in Nederland een voedselhulpprogramma. Samen met hulp van lokale partners delen ze onder andere boodschappen kaarten aan mensen die niet rond kunnen komen in een moeilijke periode. Dit zijn tegoedkaarten waar boodschappen mee gedaan kunnen worden.

(Bron: Persbericht De Wolven)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen