Ondertekening prestatieafspraken met Harmonisch Wonen

Foto: Fotostudio Wierd

Op 30 november 2022 ondertekenden Gemeente Lelystad, Harmonisch Wonen (‘Sidhadorp’) en Huurdersorganisatie Mediteren en Wonen, de prestatieafspraken 2023-2027. De meerjarige prestatieafspraken zijn gezamenlijk opgesteld op basis van de Woonvisie 2022-2027.

Prestatieafspraken
De drie partijen maakten afspraken over de thema’s beschikbaarheid en nieuwbouw, kwaliteit en duurzaamheid, betaalbaarheid, leefbaarheid en binding met de buurt en bewonersparticipatie.

Guus Berkhout, directeur-bestuurder Harmonisch Wonen, is content met de gemaakte afspraken en vindt het belangrijk om de missie van zijn organisatie uit te dragen. ‘Wij zijn een professionele aanbieder van wonen en woondiensten in de sociale huursector, waarbij wonen in harmonie de leidraad is.’

Ambities Sidhadorp
In de prestatieafspraken is ook aandacht besteed aan de landelijke prestatieafspraken, waarbij is afgesproken dat corporaties en gemeenten hun inzet vergroten op verschillende thema’s rondom wonen. ‘Ik ben blij met de gemaakte afspraken die de ambities van het Sidhadorp op het gebied van onder andere wonen en leefbaarheid onderstrepen’, aldus wethouder Dennis Grimbergen.

(Bron: Gemeente Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen