Provinciewinnaar en landelijk op plaats 5

Foto: GSF Glasgroep

De GSF Glasgroep is bij de verkiezing voor het meest innovatieve bedrijven, winnaar geworden in de provincie Flevoland. De verkiezing is georganiseerd door de KvK, Kamer van Koophandel. Tijdens de landelijke verkiezingen is het bedrijf uit Lelystad vijfde geworden. De landelijke lijst bevat 100 bedrijven over heel Nederland.

GSF Glasgroep
Op de lijst van 100 bedrijven staat de GSF Glasgroep gesitueerd in Almere. Als men de site bekijkt van het bedrijf – er zijn overigens twee sites te vinden – staat er duidelijk op dat het bedrijf in Lelystad zit, met onder meer locaties in Almere en Hilversum.

GSF Glasgroep is ruim 30 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. Het bedrijf is sinds 2008 een erkend leerbedrijf en onderdeel van Glass Inside voor alle interieurglas wensen.

Nieuwe ramen
De diensten van GSF Glasgroep bestaat uit het uitvoeren van glasschadeherstel en glasrenovatie. Tevens wordt glas op maat geleverd en wordt interieur glas verkocht en geplaatst. Daarnaast wordt advies over preventie en duurzaamheid gegeven.

Het bedrijf GSF Glasgroep heeft een methode ontwikkeld om van afgedankte ramen, nieuwe ramen te maken. Daarvoor worden oude ramen uit woningen en andere gebouwen verzameld, die weer tot hoogwaardige ramen worden gemaakt met een eigen ontworpen machine.

Circulair glas
In 2021 werd door GSF Glasgroep – als eerste bedrijf ter wereld – een circulaire productiemethode ontwikkeld. Hierbij wordt aan oud isolatieglas nieuw leven gegeven. Dit gebeurt onder de naam isoMax Circu-therm.

Met de circulaire productiemethode wordt ingespeeld op de twee grootste uitdagingen van de toekomst. Dit is nodig om aan de door de overheid gestelde prestatie-eisen te voldoen. Het gaat om de overgang naar een circulaire economie en het verduurzamen van 1.5 miljoen bestaande woningen.

(Bronnen: Kamer van Koophandel, Glass Inside, GSF Glasgroep, Omroep Flevoland) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen