Aanpakkers met toekomstplannen gezocht

Foto: Provincie Flevoland

Wat is er nodig voor Flevoland zodat de provincie ook in de toekomst een regio is waar het fijn wonen, werken en leven is maar tegelijkertijd invulling wordt geven aan de grote opgaven? Hoe kunnen we daarvoor plannen ontwikkelen en vooral hoe kunnen we hier samen uitvoering aan geven zodat het niet alleen bij plannen blijft?

De provincie zoekt ondernemers en maatschappelijke partners uit Flevoland die willen meedenken maar vooral ook samen met Flevoland aan de slag willen gaan. Nieuwsgierig? Meld je aan voor de bijeenkomst Samen aan de Slag op 15 december in het provinciehuis via [email protected]. En neem gerust een collega of ondernemer mee.

Waar gaat het over?
De provincie heeft, net als heel Nederland, te maken met grote vraagstukken over woningbouw, landbouw, economie, water, klimaat, energie en onderwijs. Daarom werken de Flevolandse gemeenten, het waterschap en provincie Flevoland aan een toekomstperspectief voor de regio. Samen en in overleg met het Rijk schreven zij de Strategische Agenda Flevoland. Vervolgens is het doel om met het Rijk tot afspraken te komen.

Bouwen aan een samenleving
Uitgangspunt voor Flevoland is dat de provincie wil bouwen aan een samenleving. Goede samenwerking met de maatschappelijke partners en ondernemers is essentieel om met de vragen van morgen en overmorgen aan de slag te gaan. Omdat het een belangrijk onderwerp is zijn meerdere bestuurders uit Flevoland op 15 december aanwezig; van gedeputeerde tot burgemeester en wethouders van verschillende gemeenten, zij gaan graag met u in gesprek.

Wat, waar, wanneer en voor wie?

  • Wat: Bijeenkomst Samen aan de slag; uitvoering geven aan het toekomstperspectief van Flevoland
  • Waar: provinciehuis Flevoland, Visarenddreef 1 in Lelystad
  • Wanneer: 15 december 2022, vanaf 14.30 uur tot ongeveer 18.00 uur
  • Voor wie: maatschappelijk partners en ondernemers in Flevoland
  • Aanmelden voor 10 december via [email protected] .

Meer informatie is te vinden op de site van provincie Flevoland.

(Bron: Provincie Flevoland)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen