Inloopbijeenkomst stationsgebied op 24 november 2022

Busstation gordiaan
Busstation gordiaan
Foto: Gemeente Lelystad

De gemeente Lelystad gaat het stationsgebied opnieuw inrichten. Het gaat om het gebied vanaf het Stationsplein richting de rotonde van de Ziekenhuisweg en de Middendreef. Voor dit gebied (Stationsgebied Oost) is een concept stedenbouwkundig ontwerp opgesteld. Het is een uitwerking van de ‘Gebiedsvisie en Strategisch Agenda Stationsgebied Lelystad’, waar inwoners en belanghebbenden eerder hun mening over konden geven.

Concept-ontwerp
Het concept-ontwerp zet in op meer groen, meer ontmoetingsmogelijkheden en vooral een goede bereikbaarheid per fiets, auto en openbaar vervoer voor alle Lelystedelingen en bezoekers. De gemeente hoort graag wat inwoners vinden van het ontwerp en welke ideeën zij hebben. Daarom wordt een inloopbijeenkomst georganiseerd op donderdag 24 november 2022 tussen 16.30 uur en 20.00 uur in de raadzaal in het stadhuis.

Reageer op het ontwerp
Tijdens de inloopbijeenkomst kunnen geïnteresseerden vragen stellen over het ontwerp. Ook kunnen zij een reactie op het concept-ontwerp geven. Na de bijeenkomst is het concept-ontwerp van het stationsgebied te vinden op www.lelystad.nl/stadshartbouwt . Via deze website kan ook een reactie op het ontwerp doorgegeven worden. Dat kan tot en met 1 december 2022.

(Bron: Gemeente Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen