Werkzaamheden Westerdreef

Foto: Gemeente Lelystad

Van dinsdag 15 november tot en met vrijdag 18 november 2022 wordt aan de Westerdreef gewerkt vanaf de rotonde Houtribdreef tot en met de rotonde bij de Visarenddreef. Tijdens deze werkzaamheden is de westelijke rijbaan dicht voor verkeer. Dit is de rijbaan aan de kant van de Jol en de Punter. Borden leiden het verkeer om.

Werkzaamheden
Het asfalt op de Westerdreef krijgt een nieuwe beschermlaag. Dit wordt een slijtlaag genoemd. De slijtlaag voorkomt dat eventuele scheurtjes in het asfalt zich vullen met water en uitzetten met vorst.

Wanneer asfalt uitzet komen er losse steentjes op de weg te liggen. Dit kan zorgen voor onveilige situaties. De nieuwe slijtlaag zorgt ervoor dat het asfalt langer mee gaat en de weg winterklaar is.

Planning
De werkzaamheden starten op dinsdag 15 november 2022. Volgens planning duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 18 november 2022.

Omleiding
Borden sturen het verkeer vanaf de Houtribdreef richting de Visarenddreef en de Jol via de Houtribweg. Op het kaartje staat deze route met een blauwe lijn aangegeven. Verkeer vanaf de open rijbaan van de Westerdreef richting de Punter kan via de Houtribdreef de straat in rijden. Deze route staat op het kaartje met een groene lijn aangegeven. De rode lijn laat de afsluiting zien.

(Bron: Gemeente Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen