De Rolling Stones versus de Beatles

Foto: Theater.nl

Velen hebben de Rolling Stones of de Beatles als favoriete band gehad. Dromend kon men de nummers meezingen van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr. Bij de Stones werd het meer meegalmen, met de muziek van Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood, Bill Wyman en Charlie Watts. Bij de Stones zijn nogal wat bandleden geweest.

Battle
Agora Lelystad heeft op vrijdag 11 november het verhaal, de hits en de vete van de 2 grootste bands ooit. In een ‘vorig leven’ was het buffelen in een discotheek in Brabant. En het was altijd de Beatles die deze battle won. Behalve bij één nummer van de Rolling Stones.

En dat was (I can’t get no) Satisfaction. Dit was pure kermis muziek, waarbij je compleet uit je bol ging. De battle wie de grootste band was, krijgt nu een vervolg na de succesvolle eerste tournee. Durft u het aan, om te laten zien wie u kiest?

Jaren 60
In de jaren 60 was men fan van de rebellen van de Rolling Stones (Londen) óf van de ogenschijnlijk keurige Beatles (Liverpool). De bands hadden voor een lange tijd een goede onderlinge verstandhouding, maar wilden elkaar op muzikaal gebied overtreffen.

Deze concurrentiestrijd zal in het Agora te horen zijn, naast de beste songs. Zodoende komt de muziekvete van de jaren 60 weer naar boven. De cast zal bestaan uit Harry Sacksioni, Emanuelle Angeletti, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Peter Krako, Maarten Molema, Syb van der Ploeg.

Tickets bestellen kan via de site.

(Bronnen: Agora Lelystad, FlevoPost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen