Watersportweek voor jonge mantelzorgers

Foto: Welzijn Lelystad

Ook in 2022 zal een fantastische watersportweek voor jonge mantelzorgers van 8 tot en met 12 jaar worden georganiseerd. Dit gebeurt door de Rotaryclub Lelystad Batavia, de Rotaryclub Lelystad, Welzijn Lelystad en surfschool Paradiso.

Zomer watersportweek
Kinderen / jongeren die opgroeien en zorgen voor een broer, zus of ouder met een ziekte of beperking zijn ook een mantelzorger. Voor deze jonge mensen is het niet altijd vanzelfsprekend om op vakantie te gaan. Voor sommigen zelfs helemaal onmogelijk.

Maar tijdens de zomer watersportweek kunnen zo’n 25 jonge mantelzorgers veel plezier maken. De week vindt plaats van maandag 18 juli tot en met vrijdag 22 juli, elke dag van 9.30 tot 14.30 uur bij Surfschool aan de Uilenweg 8 in Lelystad.

Het wordt een echt waterfestijn. De jongeren leren surfen, zeilen met de catamaran, kanoën, suppen en er zijn vele spelactiviteiten. Alle zaken zijn inclusief, dus ook lunch en drinken. Voorwaarden zijn de verplichting van een zwemdiploma A en aanmelden middels [email protected].

(Bronnen: Facebook, FlevoPost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen