LelySTART slaat nieuwe weg in

Foto: LelySTART

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september zal onder de naam ‘LelySTART Meent Festival’ een uiteenlopend programma op het Meent-evenemententerrein worden georganiseerd. Dit gebeurt door De Kubus, AGORA Theater, Poppodium Corneel en FlevoMeer Bibliotheek Lelystad.

Start Cultureel seizoen
Dé start van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad is LelySTART. De vier organisaties vieren onder deze vlag talloze optredens, demonstraties en workshops. Dit jaar zal het voor het eerst op het Meent-evenemententerrein georganiseerd worden en met gratis toegang. Het totale programma is op de site te vinden.

De start is op vrijdagavond 9 september, speciaal voor de jongeren. De line-up staat vol met DJ’s en artiesten, zoals de lokale DJ Lev!. Tevens Niky Hendrix’s, Pablo en Marciano Metz. Als het publiek op stoom ligt, komt het knallende optreden van rapper Sevn Alias.

Familiedag
Zaterdag is een echte familiedag, die start met de mimespeler Hakim voor de allerkleinsten. Daarnaast een kinderpopconcert van Dirk Scheele en zijn band. Kinderen kunnen zich laten schminken of een familieportret laten maken.

In de middag wordt het theaterstuk Peter en de Wolf opgevoerd. Tevens wordt er gezongen met Kim Pendjoll en haar leerlingen.Daarnaast is er een optreden van Ruben Annink. In de avond gevolgd door Crazy Piano’s. Heerlijk om mee te zingen. Naast een optreden van DJ Pablo.

Een stad vol cultuur
Lelystad laat op zondag zien dat de stad vol cultuur zit. Zo kan men genieten van een optreden van het Harmonie Orkest, Stringz en het Gerard Poot Kinderorkest. Vanaf het grote podium zingen de koren van Jeans with BeaT, New Land Singers en Expression.

Tevens laten de bandjes van pop’s Cool en musicalafdeling van Kubus Lelystad zien wat ze kunnen. Tenslotte zullen de bekende zangers Ronnie Tober en Ben Cramer proberen heel Lelystad laten meegalmen met hun grootste hits, zoals ‘Breng die rozen naar Sandra’, ‘De Clown’ en ‘Zai, zai, zai’.

(Bronnen: LelySTART, FlevoPost)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen