Het geheim van Lelystad

Foto: Gemeente Lelystad

Lelystad biedt een groot aantal toeristische verrassingen waarvan lang niet alle inwoners op de hoogte zijn. Met de campagne ‘Het geheim van Lelystad’ wordt hierin verandering gebracht. Drijvende kracht achter de geheimen zijn lokale toeristische ondernemers. In een periode van 3 maanden wordt iedere week een nieuw Lelystads geheim onthuld.

Eerste geheim
Er zijn nogal wat geheimen in Lelystad. In twaalf weken worden deze geheimen onthuld door de ondernemers die de drijvende kracht zijn achter ‘Het Geheim van Lelystad’. Ondertussen zijn al negen geheimen onthuld.

Zo werd het eerste geheim op zaterdag 23 april onthuld door wethouder Luc Baaten. Het geheim was een mountainbikepad speciaal voor kinderen. Dit bleek onmiddellijk een schot in de roos te zijn.

Leuke actie of korting
Via Facebook en Instagram wordt op donderdagen een tipje van de sluier opgelicht. Op vrijdagen wordt het geheim van die week onthuld. En op zaterdagen of zondagen kunnen Lelystedelingen dan bij de desbetreffende toeristische ondernemer terecht om van een leuke actie of korting te genieten.

Er staan nog 4 onthullingen op het programma. Op zaterdag 16 juli is de onthulling van het laatste geheim van Lelystad. Alle 9 reeds onthulde geheimen zijn terug te vinden op de website Het geheim van Lelystad. Sommige acties en kortingen van de al onthulde geheimen lopen de komende 4 weken nog door.

(Bronnen: Nieuwsbrief Vrijetijdseconomie,  Gemeente Lelystad, Visit Lelystad)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen