Dertig jaar bestaan woonlocatie Het Rode Klif

Foto: InteraktContour

Deze week heeft de woonlocatie Het Rode Klif van InteraktContour in Lelystad haar dertig jaar jubileum gevierd. Dit is uitgebreid gebeurd met de bewoners en medewerkers. Hiervoor waren speciale activiteiten georganiseerd, zoals een relaxdag met kapper en pedicure, een boottocht en een gezellige muziek – en dansavond.

Het Rode Klif
De woonlocatie is geopend in 1992 en in 2017 volledig verbouwd en vernieuwd. Op de woonlocatie wonen 47 mensen met niet-aangeboren hersenletsel (nah). Ze wonen zelfstandig maar krijgen wel 24/7 de benodigde zorg. Er is een afdeling waar intensieve zorg wordt gegeven aan cliënten met nah en bijkomende problematiek.

De locatie heeft 47 appartementen en is gelegen in een groene woonwijk en bosrijke omgeving. Het ligt ongeveer 3 km van het centrum van Lelystad. Het winkelcentrum ‘t Lelycentre ligt op zo’n 10 minuten.

Dertig jaar
Henk, een van de feestvierders, woont precies 30 jaar bij Het Rode Klif. Hij is gelukkig daar en hij mag doen wat hij wil. Zijn mooiste herinnering is het appartement nadat het paar jaar geleden helemaal is verbouwd. Tevens is hij blij met het alarmsysteem om medewerkers te kunnen bereiken.

Liesbeth, senior begeleider, viert ook haar 30-jarig jubileum bij de woonlocatie. Ze memoreert de mooie momenten die ze beleefd heeft met bewoners en collega’s. Eén van die momenten was het kerstdiner van ‘92. En deze week ter ere van het jubileum komt er dan als mooi moment bij.

(Bronnen: InteraktContour, FlevoPost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen