Ziekenhuisweg tijdelijk dicht voor doorgaand verkeer

Foto: Gemeente Lelystad

Vanaf maandag 28 februari tot en met vrijdag 18 maart wordt de Ziekenhuisweg voor een deel voor het doorgaand verkeer afgesloten. De opzet is om de oversteek van het fietspad veiliger te maken. Na de werkzaamheden is er meer ruimte voor de fietsers en voetgangers. Het ziekenhuis en de Neringweg blijven bereikbaar via de Zuigerplasdreef.

Werkzaamheden
De werkzaamheden sluiten aan op de werkzaamheden aan het fietspad langs Het Ravelijn. Deze laatste werkzaamheden zijn op 7 februari gestart. Ook dit fietspad wordt breder gemaakt en over de hele lengte komt er een voetpad naast.

Omleiding voor doorgaand fietsverkeer is te vinden op de site van de gemeente. Tevens is er op de site ook meer informatie te vinden over de werkzaamheden fietspad Het Ravelijn. Ook worden werkzaamheden op 28 februari gestart op het punt waar het fietspad de Ziekenhuisweg kruist.

Planning
De werkzaamheden aan de Ziekenhuisweg staan gepland voor de periode tussen maandag 28 februari en vrijdag 18 maart. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen. In dat geval wordt op de site van de gemeente alles toegelicht.

Tijdens de werkzaamheden zijn er verkeersaanpassingen voor het autoverkeer, fietsers en voetgangers, bewoners van Het Ravelijn en de buslijn. Hulpdiensten en het ziekenhuis zijn ingelicht. Ziekenhuis St Jansdal en de ambulancepost blijven bereikbaar via de Zuigerplasdreef.

(Bron: Gemeente Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen